Hund & Ejer

Om Mig

Mit navn er Bodil Andersen og til daglig bor jeg sammen med min rottweilertæve, Gine. Jeg er vokset op med hunde, og har gennem min barndom altid boet med 2-4 stykker. Jeg synes at det er fantastisk at mennesker og hunde, to så forskellige arter, kan lære at forstå hinanden og leve i harmoni. Derfor har jeg altid interesseret mig for hundetræning -og adfærd, og min voksende interesse har givet mig lyst til at arbejde professionelt med hunde.  Derfor har jeg taget en uddannelse, der giver mig de bedste forudsætninger for at undervise i hundetræning. 

Uddannelse

Min Uddannelse

Jeg har gennemført en halvandenårig uddannelse ved Irene Jarnved som familiehundeintruktør. 
Til august 2024 starter jeg på en 2-årig uddannelse til adfærdsbehandler, ligeledes ved Irene Jarnved.

Hundetræner og adfærdsbehandler er ikke beskyttede titler, og derfor er det fornuftigt at være kræsen når du vælger hundetræner. Derfor er det min anbefaling, at du undersøger hvilke forudsætninger og tilgange, en hundetræner eller adfærdsbehandler har, inden du vælger at benytte dig af personen.

Er Du Klar Til At Træne Med Mig?

Vælg Det Hold Der Passer Til Dig

Lær at Forstå din hund

Professionel Hundetræning

Jeg tilbyder professionel hundetræning i form af holdtræning og enetimer, og min træningstilgang tager udgangspunkt i den seneste viden inden for hundetræning. Alle hunde og ejere er forskellige, og i min undervisning vil du opleve, at der tages højde for racer og andre individuelle forskelle hos både hunde og ejere.

Jeg har øje for detalje og timing i hundetræningen, så alle mine kursister får noget brugbart med hjem fra træningen. 

Mit ønske er, at give mine kursister en forståelse for, hvordan vores hund indlærer, og hvad hunden forstår, ved det vi ejere gør. Jeg vil gerne give redskaberne til, at mine kursister er i stand til selvstandigt at arbejde videre med træningen efterfølgende.

Oplysninger

Kontakt

Copyright © 2024 hundogejer.dk / Hund & Ejer

×
×

Kurv